Tadaa

En toen was ineens het moment daar. Bijna is nu. Het ei is uitgebroed en het kuiken zet zijn eerste vrolijke stappen de wereld in.

Wat ooit begon als een idee voor een boek, werd gaandeweg een online programma. Iets met meer doen en minder denken. Want sommige dingen bereik je nou eenmaal niet met lezen en nadenken alleen. Die moet je doen, beleven, ervaren. En voelen dus.

Het program is gedoopt tot het Feel Gooood-experiment. Het is een persoonlijke ontdekkingsreis. Als onderzoeker in je eigen laboratorium ga je 18 dagen lang proefjes doen om uit te vinden hoe je je vaker ongelooflijk goed kunt voelen.

Zelf barst ik helemaal uit elkaar van enthousiasme. Het is zo ontzettend leuk geworden. Ik blaas de positieve vibes alvast een beetje jouw kant op. Als je er nóg meer van wilt, check dan even mijn funkelnagelneue website. Die gaat helemaal over makkelijker leven. Ook daar ga ik bloggen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je leuke berichten wilt.

Daar gaat ie. De champagnefles zwiert richting de boeg van het schip. Kloinkkk!

Pssst… wil je meedoen aan het experiment? Iedereen krijgt nu een introductiekorting. Als trouwe lezer van deze site geef ik jou zelfs extra voordeel. Plaats een reactie onder dit stukkie, dan mail ik je de kortingscode.

//

Fotocredits: www.pexels.com

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen