Goed voelt nou eenmaal beter

Ik heb een nieuwe liefde. Nee, het is niet wat je denkt. Ik doel op een programma dat ik heb ontwikkeld. Het is te gek. Nog een andere vlam die de afgelopen maanden in de pan is geslagen, is het maken van video’s. Wat een feest is dat.

Hier op deze site blijf ik schrijven en stukkies delen als vanouds. Maar nu, voor deze ene keer, deel ik graag mijn meest recente video waarin ik het nieuws deel: de eerste groepseditie van het Feel Gooood-experiment.

Doe je mee? Meer info en aanmelden op mijn andere website Good Feels Better. Ik zie je heel graag daar.

Wist je dat ik inmiddels een eigen YouTube-kanaal heb? Daar staat het bommetje vol met tips en inspiratie om je heel goed te voelen. Kom kijken en abonneer je gelijk even! Via deze link kom je op het YouTube-kanaal Good Feels Better – Karin van der Tuin terecht.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen